Lirik Lagu Aku Ra Nikung NDX A.K.A

Lirik Lagu Aku Ra Nikung NDX A.K.A



[DIALOG]:
Asui koe konco opo yo kok nikung bojoku?
Lha aku ra weroh he bos ??
Loro ngeti ra ??
Lho kenang opoe ?
Rasah sok ra reti!
Tenan aku ra nikung bojomu
Wani sumpah po kowe ??
Sumpah demi Tuhan Aku ra Nikung
Bojomu kae sek geleman


[SONG BEGIN]:


Demi Tuhan... (sumpah sumpah)
Demi Tuhan... (sumpah sumpah)
Demi Tuhan... (sumpah sumpah)
Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae
Bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan
Dari pada wedokan
Kenyataane bojomu kimcil gondolan


[RAP]:

Iki crito anyar
sek gae utek edan
antara aku koe lan
bojomu sek geleman
kamunya salah paham
dan anggap ku nikungan
tapi e tunggu dulu
aku bukan cowok murahan
sumpah aku ra nikung
dadine rasah binggung
kekancanku tetulungan
ra model sempet menthung
aku mek ora ngerti
sak iki tok sengiti
kudune koe ngerti
bojomu sek nggatheli


[REFF]:
Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae
Bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan
Dari pada wedokan
Kenyataane bojomu kimcil gondolan


[RAP]:
diriku ini bukan
pembalap moto gp
yang pengen menang
kudu tikung kanan tikung kiri
akeh kimcil nyeraki
aku binggung milihi
nganti senat senut
aku pusing pala berbi
wajar pacarmu suka
dan dia terpesona
wajahku imut kayak artis
ganteng-ganteng srigala
mulo nek golek pacar
ojo seng pendusta
liat teman pacar ganteng
dia langsung mendua


[REFF]:

Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae
Bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan
Dari pada wedokan
Kenyataane bojomu kimcil gondolan


[RAP]:
Sak iki ketemu konco
Omonganmu go sambar
Nek aku due niat
Bojomu wes tak embat
Nek koe iseh mangkel
Kuwi wes dadi hak mu
Aku koncomu kenthel
Kok tok anggep musuhmu
Aku trimo ngalah
Tetimbang kabeh bubrah
Bojomu nyerak aku
Wes ngobrol bubrah iku salah
Aku milih kekancan
Timbang nggo wedokan
Tapi kenyataan'e bojomu kimcil gondolan


[SOLO]:
Banyak Kimcil nendekati aku
Lalu untuk apa kutikung pacarmu
Jangan jangan jangan kau curiga padaku
Karena pacarnu bukanlah tipeku


[REFF]:
Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae
Bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan
Dari pada wedokan
Kenyataane bojomu
Kimcil gondolan
Bojomu kui tek lan
Ro aku kok geleman
Yo sorry wae
Bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan
Dari pada wedokan
Kenyataane bojomu kimcil gondolan
Fernand J.E Fivie Erlina Saya hanyalah blogger pemula yang hobi menulis dan berbagi pengalaman

0 Komentar

Post a comment