Lirik Lagu Kimcil Kepolen - NDX A.K.A

Lirik Lagu Kimcil Kepolen - NDX A.K.A

Lirik Lagu Kimcil Kepolen - NDX A.K.A


Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo 


Kungerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo awakku iki
Opo aku Salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah
 

Mending aku ro koe koreksi dewe- dewe
Ojo waton tumindak nek ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo 

Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo


Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebol sak iki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani


Jaremu nek ra FU koe ora I LOVE U
Jaremu nek ra NINJA koe ora CINTA
Nanging pie meneh aku wong ra ndue
Kalah bondo menang rupo kui saklawase
 

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere 

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
 

Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kui ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto 

Menang rupo moto bondo kui pancen

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mendeng aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa neng koe ora iso
Aku wes ra kuat 

Rasane pengen njepat..
 

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere 

Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
 

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo.
Fernand J.E Fivie Erlina Saya hanyalah blogger pemula yang hobi menulis dan berbagi pengalaman

0 Komentar

Post a comment