Lirik Lagu Nyekso Batin - NDX A.K.A Feat PJR


kesel atiku,sabar ngerteni
ngempet loroning ati
tresno karo kowe
opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes dek aku sing mundur
katimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah,nanging sliramu wegah
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes dek ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lair batinku mugo iso oleh ganti
njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndongo kowe nggandeng layanangan liyo
aku tak sing lungo atiku loro

tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane
Fernand J.E Fivie Erlina Saya hanyalah blogger pemula yang hobi menulis dan berbagi pengalaman

0 Komentar

Post a comment