Lirik Lagu Pucuke Asmoro - NDX A.K.A Feat Intan

Lirik Lagu Pucuke Asmoro - NDX A.K.A Feat Intan Rahma


ra nyongko aku ra ngiro
yen sliramu gampang kegodho wanito
nggetuni... anggonku nglanggati
tresnamu lamis jebul mung ono lathi

lantip ono pangucap
cidro anggonanmu janji
kangmas cobo jelasno
opo aku... salah panompo

cah ayu ojo mbok terusno
sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
tresnoku iki yo mung kowe
ra ono niatan golek wanito liyane

tulus suci tresnaku
yo mung ono nggo sliramu
uwes ono eluhmu
mbrebes mili ono pipi kuwi

tekan pucuke asmoro 
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

tekan pucuke asmoro 
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

lantip ono pangucap
cidro anggonanmu janji
kangmas cobo jelasno
opo aku... salah panompo

tekan pucuke asmoro 
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan

tekan pucuke asmoro 
tresnaku soyo ngremboko
mugo bisa sak langiyo
kowe lan aku tekan bebrayan
Fernand J.E Fivie Erlina Saya hanyalah blogger pemula yang hobi menulis dan berbagi pengalaman

0 Komentar

Post a comment